Sunday, 13 March 2011

yesterday

haaaa smlm tepat pukul 12 gerak cs hangout with chapy, fyza, awie, bella scalet, bella mujer, wan, bebi, naddy and fahmi piruz ^^ err seronokkk giloo, jeless? *MMG PATUT PUN KAHKAHKAH :P haha first dtg terus ngadap mcd grrr sbb apa? sbb lapar la gilaa, then jln2 jumpe mber chapt bebby jones dkt raibo, haa lepass tu bosan tu yg plan pegi kacau makcekk bella dkt sarabat haha :P eeee first time jumpe, gugup jantung bagai nak terjatuhh, eeeeeeeeee poyo nya aku? aah mmg pong! kesah? -.- lepas tu taking some picture lepass dah kepoh kepoh bagai nak rakk bibikk kecoh pulakkk nakpegi persada, then pisahh di sampai situ sahaja wakaka lepas tu jln2 carik tmpt makan, makkkaiii carik tmpat mkn berjam mcm carik tmpt perlindungan untuk anak yatim hahahha :D lepas dh mkn apa semua jln2,pegi toilet bolehh dikira kn dlm 12 kali cukup? erkk? pegi toilet pn nak ckp ke capp? annyng la kau hahaha lepas tu mkn mkn amik gambar semua, lepass tu gosip2 wahhhh *asas kehidupan :P wkakaka btw tnks fyza blnje chicken wing, grrr sedap gila bolehhh? huh, lepas tu pegi jb sentral, niat di hati nak amik gmbr dekat ats jb sentral hahha bosan dohh :P jln jln grrr terserempakk pulak dgn patung coolbloggg eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee comelll gila, mula mula igt kn patung tu pakai elektrik tau, sbb cara jalan dia comelll nya, *lahaiiii >.<  lepas tu dtg dkt dgn dia test ckp haii, lepas tu ada pembalasan haii jugakkk eeeeeeeeee comell gila suara kakak dlm patung tu hahha lepass tu amik gmbr dgn dia semua hihihi lepas tuu otw masuk cs balik pegi jumpe patung tu balik hahah x puas amik gmbr dgn diaa, eeee comell sumpahh ^^ lepas tupegi  foodcourt mkn lagi eeeeee gemok hahha bnyak kot mkn :P lepas tu pegi j.co jumpe bibik bella balekkk, huwaa ape lagii join skali haha amikk gmbr semua lepas dh borak borak bella dgn naddy nak balikk haa so say bye haha ^^ lepas tu tngu awie dtg pulakk, amboiii dressup kemain lagi wakaka lepas tu awie blnje air yaallah nikmat gilaa kehausan bagaii nak rakk dh nie haha lepas tu pegi hardrock, yg chappy sebokk isap shisha grr x suka bau asap diaa bluwekkk bluwekk lepas tu lepak lepak kejapp, ntahh sape ntahh manusia yg x di invite pn tetibe join kiteorg skali, eyuuu eyuu :P haha lepas tu dlm pukul 8 lebehhh balikk haaa grrr best okeyyy, nak lagi nak lagii hari mcm nie bolehh? hihi k that all, ha apa? kau tnya gambar mana? x ada pn dkt blog? haa lembab gilaa tawu tak nak uplordd, eee nak tgok pegi la tgok dkt fb, eee sebok ehh kau tnye tu nie, dasar STALKER! the end :)

No comments:

Post a Comment