Monday, 7 March 2011

okeyyy serius tak sabar

HAAAAA bukan tak sabar apaa, tak habar nak tngu next class driving scool la stalker err haha ^^ tapii sumpahhh x nak tengok muka pakcek driver yang x ada gigi tu eeeeeeee *sakit hati dohhh ckp dgn dia, dah la pekak lepas tu mulot suka maki haha org ckp belok kiri dia pegi ckp hapeee? nak lari? hahah lepass tu bawakkk MAKK AII x boleh laju lagi ke? kalau tak selagi tayarr tu tercabut and ekzos tukar ke depan selagi tu nak laju errr mcm nie heh nk tnjuk dkt student yg nak amek licence? lol -.-

No comments:

Post a Comment