Saturday, 5 March 2011

makcekkk baju kurung merahh haha lol

tepat pukul 3 ptg, ada la kan makcekk baju kurung merah nie ntahh kawan mak aku la kot, haha, amboiii dtg bukan main lagi bergaya mcm pengantinbaru *liplapliplap wakaka, tu satu hal, dia pnyaa mulot msyaallah haha dia pnya ketawa lagii la, korang kalau ada dekat rumahhh aku msti rasa mcm nk halau balik je makcekkk tu, nasib baik la aku nie budakkk yg ( baik lagi budimann ) aww aww hahaha, aku rase dari rumah aku jiran yg ke5 pn blh dengar kot kalau dia ketawe wakaka, dia dtg sini rupa rupanyaa dia jual brg mcm mekappp amboii haha sales girl rupanyaa, pehhh dia pnya ceramahh dekat hall rumahhh aku siapp seng2 lengan ape bagai haha lepass tu sesedap rase dia je tolakk meja hall ke tepi then dia berdiri dekat tengah haha konon la tu haha, dahhh rumahhh aku jadi mcm tempat ceramah ajaran sesat nok hahaha ^^ habiss rumahh aku blh masukkk berita TV3 awww, lepass dia bebel bebel, dia kluar kn brg2 dia dari beg dia yg mcm kena halau rumah dgn suami dia ahhaa *gedabakk wehhh gagaga, aku tgok kn aje muke makk aku haha cehhh fokus bebenorr haha yg makcekkk tu dh konfiden gilaa yg mcm mak aku nak beli brg dia hahahah pdhal aku tawu mak aku x suka sales sales dtg rumahhh nie haha lyn kn je kot sbb mber kn haaa, lepass dh tu nie semua diaa blh lepakkk rumahh aku, haih 1, 2 jam ok dokk, nie dari pukul 3 ptg smpai 8 mlm wehhh hahaha,RIMASSSaku haha :P tawu laa rumahh aku ada sofaa baruu agak agakk la pn nak merasa kn haa err after tu dia baru balekk, haih, balekkk naik cab wehhh, kemain lagii siap pnjm fon mak aku nak cll cab hahahahahha, ape pnya makcekkk la mcm nie wkakaka, pesanan nie khas dan tulus ikhlas dari saye untuk makcekk ''JGNDTGLAGIYE'' HAHAHA

No comments:

Post a Comment