Sunday, 6 November 2011

open my blogger with GOOGLE CHROME

Best view with Google Chrome

breakfast today

Hello and morning everyone ^^ todayyy i dont feel like *ekk ehh ternyayi pulopp hikhik haha ok yang betul nya today im wake up from sleep at 8.am whoaaaa early morning right? padahal semalam oncall dgn luna laraevans sampai pukul 5 pagi kot, lahaiiii aku tidur 4 jam je ke? mcm mana la muka tak nmpak tua haha ok tidur balik crokhhhhhh -.- hee haa apa? luna laraevens yang mana satu? laaahaiii tak tahu ke yang mana satu? grrr bengap nyaa korang, laaa yang bestie acap tu haa, alaaa ish tak kan x kenal kot? hmmm ok senang je nak carik dia yang mana satu, korang pegi search dkt FB type luna laraevans, haaa yg mana mulut dia ala ala ke longkang tu la dia hikhokhikhok hahaha *peace lunaaa :P hahaha act entry pagi nie nak update pasal acap breakfast roti canai je, haha mcm sedihhh je kan bunyi nya? laaa kesian, mkn roti canai pun nak jakun ke siap tulis entry apa bagai? #wehhh manusia yang kau sakit hati sangat nie kenapa? nie siapa punya blog sekarang? aku or jiran sebelah rumah awak? haaa so dont be like mulut macam cik luna kita yee? hahaha k dah bai, dah mengarut sangat dah nie pepagi buta haha jauh beza isi dgn tajuk dekat atas hahahaha kdiam

take a note

Hello pepps! yest i know my blogger fulled with photo, not with words, im fill so lazy to type harharhar ^^ if you meet me reality, yest im so kepochi :P

i adore this

i easy fall in love if someone buy this for me hewhew :P

toms shoes

love it <3

ungly dolls

haa i dont know whay this toy called uglydolls, i think this dolls so cute, someone can buy for me? ehemm haha

ANTM cycle 17

Love ya <3

I'm your big fans

Kim kardashian <3

Saturday, 5 November 2011

Hari raye tekoban haha

 CEHH CEHH JAGUH LA KONON? belum time nya ok lembu, wee will see haha :P


STILL BERLAGAK


sempat makan ye? jap lagi kita makan awak ehh haha


ooo melawan? ok ok


haa kan dah kena goodbelygood haha :D


atetetete tak payah buat muka comel la kan? haha


Haaa dah selamat dah, #barutahuertipenyesalan hahaha





Monday, 29 August 2011

u make me cry

every single times i remember u, every night i cry because u do this to me, thnks alot :(

Monday, 15 August 2011

cantikk nya kau ikan

 hi, hari nie saya start memelihara binatang nie, nama dia guppy fish ^^ haa, hamboii mngelip-ngelip :P

Sunday, 14 August 2011

alaa hmm :(

DENGAN KEADAAN AKU MACAM NIE, BOLEH KE ESOK NAK START SEM-2? I DONT THINK SO :(

Friday, 12 August 2011

:(

kau happy kan orang lain, kau jaga hati diaorang, kau taknak diaorang terasa hati dengan kau, then aku? thank you, for make me like this again and again :)         

Thursday, 11 August 2011

my parents proud with me

disebab kan semalam tak jadi nak show off, tu yang tak puas hati tu, haha hari nie acap buat grilled chicken chop for berbuka lagi, maigooddddd sedap boleh? :P nak rasa meh meh datang rumah mehh

   nie after dah grilled >.<

                                 french fries :)


 mushroom sauce, hanya tuhan yang tahu, haha poyoo na kau cap asal? :P


                         coleslow, nyummmy ^^


*jeng jeng, already done! syukur alhamdulilah, jadi pun :P tapi yang nie belum letak cheese and sauce 


okeyyy yang nie dah :) pleasee-pleasee jangan gigit jari ye kawan-kawan :p


 jangannn lelesssss :P sumpahhh sedappp aww aww ^^

after see all my own work, pleasee don`t cemburu buta okeyy? haha clap youu hand please for me :P pappp! pappp! huhaa huhaa

Tuesday, 9 August 2011

menyesal nyaa :(

haa nak ngadu nie, act hari nie acap buat grilled chicken chop tau, then acap dah deco semua cantik-cantik memang nampak standard hotel 5 star *aww aww ahah jelesss la tu, kan? :P after that acap ada la take some photo, sebab tengah bangga sangat nie --" haa ok cntinue the story, then time nak uplord nie, bolehhh pulak la kan jari telunjuk nie ntah apa bangang sangat bolehh pegi tekan buton delete dekat dalam camera, haaa dah tak dapat nak show off gituuu haha, sedihh kbai

Sunday, 7 August 2011

hello stranger`s

                                                                      
 hello ^^ my name mohamad asyraf bin md khalid, hari nie berbuka saya akan masak untuk family saya :)
                                                                            

bosan --"

                          hi, saya yang belah kiri :)

Saturday, 6 August 2011

peneman sejati sehidup semati :D


 memang nak show off, asal? :P

fun fair aww aww i love youu

HAHA siapa yang berpasangan tu naik nie memang untuk korang buat maksiat kan? ececehhh jangan cakap tak la ok --"

haa tak sempat masuk lagi :( next week



 
nak terkencing boleh naik benda alah nie =.=



aww aww haha ^^


benda nie memang khas untuk para-para ibu yang mengandung :)



nie tempat paling moden untuk sesiapa yang nak bunuh diri, dipersilakan :D

Friday, 5 August 2011

i love youu f(x)

cuti sem

 
what what? dah cuti sem? aww aww jangan jeles uollsssss haha :D

stop please!

ma, pa stop pelawa acap makan tu makan nie boleh tak? macam mana badan tak kurus, nak hangout dengan kawan pun dah cepat penat, haha lol --` please ok?

cant wait

    CANT WAIT THIS NIGHT FOR THE FINAL MASTERCHEF AUSTRALIA >.< i hope adam will be winner

Thursday, 4 August 2011

happy birthday

                                                       
                                                                                                           HAPPY BIRTHDAY MAMA

Sunday, 31 July 2011

:/

                                                           

Sunday, 27 March 2011