Wednesday, 16 March 2011

pancake, nyummy!

heyyy peppss! sory if my blog bnyak sgt crita pasal makanan hahahaha sbb i mmg obses gila dgn makanan lol kesah? :P




 


haaaa pagi nie brkfast ya allah sodappp giloooo haha pancake eeeeeeeee sedap sedap! ha apa? nak sikit? ingat dapat? hahaha :P tadi test buat sendiri aww aww smlam mama beli tepung yang dah siap, so sng la kan nak buat, tngal tmbah air, telur and mnyak je haha cuba la cuba la err *sebok! :P lepas tu dekat atas pancake letak butter, chocolate nuttella and honeyy, ya allah sedapp gila ^^ haha first first nak test buat err takut hagus je, but bila dah buat amik kau, hahahha habis dapur mama haha kecahh gila eeeee balik nti mama mesti bising erghhhhh :P apa lagiii tutup pintu bilek dah la kan and pasang volume kuat kuat kahkahkah :P okeyyy last word nak ckp jgn jelesss sbb sedap gila kot haha *cehh bangga nie dah pandai buat pancake haha :P

No comments:

Post a Comment