Sunday, 27 March 2011

Monday, 21 March 2011

pakcikk mulot gebang mcm pintu gerbang! HAHAHA

haa nie nak ngadu nie *cehhh cehh, haha hari tu pegi practikal start pukul 3 then i sampai sana pukul 2.30, WHAT WHAT THE THE THE HELL? I, YOU, I, YOU? lalala, kesah? :P nie blog aku suka aku la, err! haa cntinue the story, lepas dh sampai mcm biasa start belajar, time yg pertama, ckgu mana ntah ajar kan, but dia baik, phm manusia, and x cepat marah haha huh selamat ^^ welll korang jgn nak tnjuk bagus sgt, korang kalau firsttime pn bawak kreta msti gugup gugup and x reti kan? haa sokay sbb tu smua x ada kena mngena dgn apa yg time ckgu first nie ajar aku, but bila 2nd time tukar ckgu, mmg byak masalah dia dgn aku! cietttt! ckgu nie tua! ciss aku baru igt nak hormat dia, but mulot dia mcm SIAL,  "pakcik saya nak tnye nie, pakcik sedar x mulot pakcik macam sial?" kalau x dapat malam smlm pn dgn isteri jgn la lepas kan marah kau tu dekat aku CB! huh! tawu x dia buat apa dgn aku? dia pegi tengking2 aku dlm kreta tu, dia igt aku apa? sedara mara nenek dia ke apa? aku nie customers!!!!!!! dia pnya ayat lagi best, korang dgr nie jap meh aku list kan satu satu, 1= (AWAK NIE PEKAK KE? KAN SAYA DAH CKP TADI JANGAN TEKAN CLUTCH) 2= (DIA PEGI TOLAK TANGAN AKU,DIA CKP AWAK NIE ASAL?KAN SAYA DH CKP JGN SEBOK SEBOK SENTUH GEAR TU) ehh tua! aku gugup la bodoh! dah la first time, dgr kau bebel lagi, kau igt aku boleh focus ke? huh! 3= (DIA PEGI CAKAP AKU NIE X DENGAR ARAHAN, AND OTAK DEKAT LUTUT) wahhh nie dah MEMBABI BUTA SGT SGT DAH NIE! kurang hajar na asal mulot tua nie? grr grrr kiwakkkkkkk! aku nie bayar kau untuk ajar aku, so tugas kau, kena slalu igt kan aku, and sabar dgn kerenah pelangan and kau penah dgr x yg customer selalu betul? but aku bukan nak ckp yg aku buat slh tapi ttp kena ngaku betul, tapi dlm masalah nie kau tu yg slh! cilaka! and the last dia buat dkt aku, dia pegi bukak tingkap dia, dia pegi jerit kuat kuat sampai student lain and cikgu lain dengar dia ckp nie "MACAM KUDA BEB" then dia ketawa ketawa kan aku, sbb aku bawak kreta terstop stop, tua x fhm bahasa aku first time la bodoh bawak kreta!grr grr sial kan kan kan, haa x boleh sabar dgn tua puaka nie, siap kau aku complain dgn bunga raya, DAMN YOUU! SORY LAH OK post kali nie agak memaki sikit, haha sakit hati nie haa

in the world, i really want this car, pleaseee god :/

                                                                                       maigodddddddddd, x tawu nak ckp apa bila tgok kereta nie, dah mcm transfomers dah aku tgok haha ^^ i love you car :P sesiapa tlg jgn dengki dgn aku boleh x if aku dpt kereta nie? i will and i pray to god, i make sure one day, i get this car, i really want this car, AMIN AMIN :)

Saturday, 19 March 2011

bye :(

dulu dulu kau igt tak kita selalu sama-sama kan? haa aku x tawu la kau ngaku ke tak, err lol =.= but now kita dah buat hal masing2, semakin lama kau muak dgn prangai aku, honestly je la kan :/ dari pada kau slow slow bohong aku apa kau dapat? enjoy your life, thank you.

Friday, 18 March 2011

excited :D



okeyyy jap lagi nak pegi practikal, sekian macehh, haha tu je nak bagi tawu sbnr nya ahahah korang kan STALKER terhebat. lol -.-

erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh




err pagi tadi bagun tidur then tgok depan cermin, maigooddd ada tiga JERAWAT PUAKA dekat muka nie ha haha *damn it! x suka bolehh? sesiapa yg obses gila dgn jerawat? angkat ibu jari kaki cepat! hahahahah nah amik nah! x payah pulang kan balik pon tape ^^ mintak mintak besok bagun pagi dah hilang setelah ku lapik muka ku ini dgn CLEAN & CLEAR cewahhhhh hahaha :P

Wednesday, 16 March 2011

pancake, nyummy!

heyyy peppss! sory if my blog bnyak sgt crita pasal makanan hahahaha sbb i mmg obses gila dgn makanan lol kesah? :P




 


haaaa pagi nie brkfast ya allah sodappp giloooo haha pancake eeeeeeeee sedap sedap! ha apa? nak sikit? ingat dapat? hahaha :P tadi test buat sendiri aww aww smlam mama beli tepung yang dah siap, so sng la kan nak buat, tngal tmbah air, telur and mnyak je haha cuba la cuba la err *sebok! :P lepas tu dekat atas pancake letak butter, chocolate nuttella and honeyy, ya allah sedapp gila ^^ haha first first nak test buat err takut hagus je, but bila dah buat amik kau, hahahha habis dapur mama haha kecahh gila eeeee balik nti mama mesti bising erghhhhh :P apa lagiii tutup pintu bilek dah la kan and pasang volume kuat kuat kahkahkah :P okeyyy last word nak ckp jgn jelesss sbb sedap gila kot haha *cehh bangga nie dah pandai buat pancake haha :P

takziah to EN MAJID family

ANGGOTA Bomba dan Penyelamat memeriksa keadaan kenderaan yang terbabit dalam kemalangan di Kilometer 15, Jalan Pekan-Nenasi, Pekan, hari ini. Dalam kemalangan itu, pemandu Perodua Viva, Zurina Kalthum Abdul Majid, 22, maut di tempat kejadian. - Foto Shahrul Nizam Mohamad by Berita Harian Online


kereta yang depan tu kereta viva yang dipandu oleh kakak zarith, begitu lah rupanya semasa kejadian terjadi, astarafirullahulazim :( okeyy hari nie 15.3.2011 my friends plus my jiran kakak dia meninggal, alahaiii sedihh nya, zurina majid a.k.a kak ngah telah ke rahmattullah :( zarith sabar zarith sabar okeyy? redhaa je okeyy ^^ tuhan sayang akak kau tu, bnyk bnyk kn doa untuk kakak kau, aku phm ape yang kau rasa skg, sbr okeyy? *al fatiha, and aku nak kau kuat hadapi sakit kau tu, aku x sangka kau terbabit sama, aku shoked gilaa tawu tak :( kau kena kuat hadapi operation kau dekat bahagian otak kau, aku nak kau kuat, and aku tawu sblm nie pn kau kuat hadapi apa apa pn kan, aku harap kau ok dekat ICU tu ok? smlm adk kau zamira inform dekat aku, kau still x sedar but ada respon, haaaa!!!!!!!!!!! mcm tu la jiran aku, ALHAMDULILAH kau kena kuat lagi okeyyy, igt allah bnyak bnyak, kereta viva kau tu atlast dapat jugak aku merasa hari tu kn? hihi nti if kau dah sembuh kita jejalan lagii okey? kitaorg semua syg kau ^^ dah la dari kecik kita main dekat blkg rumah sama sama kan? kau igt x? habis semua jiran jiran yg duduk lorong sebelah sana pn sebok nak join kita kn, hahaha whtever la, yg pnting happening ^^ tiap tiap petang kita pegi lepak dekat loronggg, kan? huwaaaaaaaaaaaaa alahaiiiiiiiiiii rinduuu nya *nanes dah :( kitaorg sentiasa doa kan ok? ok aku x bolehh taip pnjng pnjg lagi dah, kang bnyak pulak tisu aku pakai nti, huwaaaa huwaaaa, igt pesan aku kau kena kuat! and kitaorg sentiasa ada dekat tepi kau, youu can do it! jgn mngalah dgn sakit kau tu, one more thing, aku minx maaf sbb aku x dpt jenguk kau dekat hospital kuantan sana, jauh gila, if kau dah sedar or dah di transfer kan ke hospital jb, mesti aku jenguk kau ok? YA ALLAH SEMBUH KAN LA JIRAN AKU INI YA ALLAH, BERI KAN LA KESEMPATAN UNTUK DIA MERASA HIDUP DI DUNIA INI LAGI YA ALLAH, SESUNGGUHNYA ENGKAU SAHAJA MAHA BERKUASA, AMIN YAROBALALAMIN :(

Tuesday, 15 March 2011

tomorow fill like hell with my kepoh kepoh

okeyyy seriusly cant wait nak tngu besok especially nak jumpa macekkk kepoh luna aww aww ^^ haha masyaallah dlm cll pn dah mcm apa, apa ntah lagi jumpa dpan dpan wakaka :P ehh macekkk tnks btw, tnks for what? alaaa phm phm dh la, kan rahsia kite dua je hahahah besok sure kecoh gila, kalau bolehh dekat cs tu suara kita kita je yg memekak kn? haaa :P ehh bukan kita, suara luna jorr hahahaha :P okeyy i hope besok we fill like hell XD

Sunday, 13 March 2011

yesterday

haaaa smlm tepat pukul 12 gerak cs hangout with chapy, fyza, awie, bella scalet, bella mujer, wan, bebi, naddy and fahmi piruz ^^ err seronokkk giloo, jeless? *MMG PATUT PUN KAHKAHKAH :P haha first dtg terus ngadap mcd grrr sbb apa? sbb lapar la gilaa, then jln2 jumpe mber chapt bebby jones dkt raibo, haa lepass tu bosan tu yg plan pegi kacau makcekk bella dkt sarabat haha :P eeee first time jumpe, gugup jantung bagai nak terjatuhh, eeeeeeeeee poyo nya aku? aah mmg pong! kesah? -.- lepas tu taking some picture lepass dah kepoh kepoh bagai nak rakk bibikk kecoh pulakkk nakpegi persada, then pisahh di sampai situ sahaja wakaka lepas tu jln2 carik tmpt makan, makkkaiii carik tmpat mkn berjam mcm carik tmpt perlindungan untuk anak yatim hahahha :D lepas dh mkn apa semua jln2,pegi toilet bolehh dikira kn dlm 12 kali cukup? erkk? pegi toilet pn nak ckp ke capp? annyng la kau hahaha lepas tu mkn mkn amik gambar semua, lepass tu gosip2 wahhhh *asas kehidupan :P wkakaka btw tnks fyza blnje chicken wing, grrr sedap gila bolehhh? huh, lepas tu pegi jb sentral, niat di hati nak amik gmbr dekat ats jb sentral hahha bosan dohh :P jln jln grrr terserempakk pulak dgn patung coolbloggg eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee comelll gila, mula mula igt kn patung tu pakai elektrik tau, sbb cara jalan dia comelll nya, *lahaiiii >.<  lepas tu dtg dkt dgn dia test ckp haii, lepas tu ada pembalasan haii jugakkk eeeeeeeeee comell gila suara kakak dlm patung tu hahha lepass tu amik gmbr dgn dia semua hihihi lepas tuu otw masuk cs balik pegi jumpe patung tu balik hahah x puas amik gmbr dgn diaa, eeee comell sumpahh ^^ lepas tupegi  foodcourt mkn lagi eeeeee gemok hahha bnyak kot mkn :P lepas tu pegi j.co jumpe bibik bella balekkk, huwaa ape lagii join skali haha amikk gmbr semua lepas dh borak borak bella dgn naddy nak balikk haa so say bye haha ^^ lepas tu tngu awie dtg pulakk, amboiii dressup kemain lagi wakaka lepas tu awie blnje air yaallah nikmat gilaa kehausan bagaii nak rakk dh nie haha lepas tu pegi hardrock, yg chappy sebokk isap shisha grr x suka bau asap diaa bluwekkk bluwekk lepas tu lepak lepak kejapp, ntahh sape ntahh manusia yg x di invite pn tetibe join kiteorg skali, eyuuu eyuu :P haha lepas tu dlm pukul 8 lebehhh balikk haaa grrr best okeyyy, nak lagi nak lagii hari mcm nie bolehh? hihi k that all, ha apa? kau tnya gambar mana? x ada pn dkt blog? haa lembab gilaa tawu tak nak uplordd, eee nak tgok pegi la tgok dkt fb, eee sebok ehh kau tnye tu nie, dasar STALKER! the end :)

Saturday, 12 March 2011

Wednesday, 9 March 2011

luna laraevans :)

nama dia luna laraevans *amboiii nama kemain lagi omputihhh gitu hahah :p okeyy seriusly dia mmg hot haha maklum la adk nasya aziz :P aww aww hahaha besttt kawan dgn dia, kepoh kepoh dgn dia, lagi lagi bila oncall dgn dia, masyaallah rasa mcm nak robohh je bilek masing masing gelak gelak kn? haha okeyyy first tengok dia nie mcm pendiam gila, tapi bila dah kenall dia MAKK AII x bolehh stop ckp dgn dia, hahah haa isyaallah rabu nie kita meet ok makcekk? haa make sure bateri camera masing masing kong baru balik hahahha deal? :p okeyyy that all about him, but we still to noe each other lagi kn? hee i wish i can be youu bff, muahh macekk! ly ly <3

masyaallah RINDUU nyaaaaaa, i lebiu guys :(

haaa nie kawan yg agak mulot ke longkang sikit mcm aku haha <3    

ilebiuuu ilebiuuu

adik beradik bahagia hahahahhaha
okeyyy let me explain first yg kanan baju hitam tu abg first yg kiri sekali adk dia num2 yg tengah tengah tu adk dia num3, diaorg nie kembar, tapi dlm byk2 nie mulot yg mcm parittt tu ha baju hitam tu ha hahahah :P

with cikgu ananthy omaiigoddddddddddd RINDUNYAAA :(

muke penat kena paksa kemas kelas ahahahha

NIE SEMUA MULOT MASYAALLAH HAHAHAHHA

haa rindu :(

act banyak lagi gambar, kalau nak di ikutkn mmg x habis nak uplord haa kn? haha tapi gambar x penting sangat, yg penting KENANGAN kita sama sama kn? okeyyy jujur dah *nanes huwaa huwaa :( *acap kawal diri la bodoh, kau nie ish haha :P tapi mmg betul, kalau nak di soal sorang2 imbas balik semua yg kita lalui mmg semua cnfrm nagesss, korang x pyh nak cover cun hensem semua ok? hahah cikgu kesayangan kita owg ofcos cikgu zuraizah, cikgu nie baik gila, cool, spoting, tngi lampai, nasihat dari saya cuba la masuk america next top model k cikgu? cnfrm MENANG :) haha nie nak crita sikit la nie kn time dkt skolah, time kitaowg pusing hari demi hari same je, but yg pelik nya kitaowg x penah rasa bosan bila sama sama kn? :) okeyyy mcm biasa sblm pukul 7.20 pagi semua dh dtg skolah, lepas tu bratur dekat dewan, kalau hari isnin mmg x best sbb ada perhimpunan rasmi, lagi lagi kalau cikgu dh bebel potpetpotpet hahah ehh bodoh ehh kau cap? kalau cikgu x bebel kau x jadi manusia la skg hahaha lagi lagi kalau haji hamid dh dpt mic, mampos hahahhaha :P after dh beratur sume, masuk kelas, masuk kelas mesti marah2 sbb kelas ptg mcm sial pegi jahanam kn kelas kita, errr dh menumpang tu buat cara menumpang bolehhh? DOBOH! err tawu la kelas kita boleh dikatakn berturut berturut kelas contoh kn? aww aww tengok la sapa yang pigang jawatan kebersihan dekat kelas kalau bukan aku sapa lagi kan? haa sape tak kemas je habiss aku jerit hahahhaha lepas tu mcm biasa cikgu masuk mengajar, first suara yg korang akan dgr bila belajar ialah tak lain tak bukan LOKMAN HANAFI hahahahha gilaa doh dia nie, btter korang jgn start bebual dgn dia hahahha, lepas dh bljr apa suma time rehat kitaorg pegi beli makanan then lepak melantak apa semua dkt astaka, lepas dh mkn kitaorg naik kelas mcm biase nak sambung bljr, cehhh SAMBUNG BELAJAR KE? hahaha alaaaaaaaa korang mcm x biasa pulakkk, korang pn sama kn kalau dh mkn larat ke nak sambung belaja? hahahah cehhh poyo hahah soo kitaowg bebual dlm kelas, kepoh kepoh apa semua, if cikgu x masuk kelas mmg AMIN YAROBALALAMIN LA KAN hahaha if masuk aku sendiri yang ajak cikgu tu join bebual dgn kitaorg semua hahaha rock tak rock la kan cikgu cikgu kitaorg nie heee lepas dh kepoh dlm kelas dgn cikgu cikgu sekali join naik hantu, tngu time nak balik, haa bila dh balik semua buat haluan masing masing, wehhh korang tawu tak aku taip crita nie sebelah aku habis satu kotak tisu tau, :( haha x kisahhh la kalau sebab korang 5 6 kotak tisu habis pn tape :P heheee dah dah, penat dh tgn aku,  nie kalau cikgu ananthy baca nie confirm dia BANGGA dapat anak murid mcm aku, dah mcm karangan dah aku crita hahahhaha :P soo apa apa pun GUDLUCK to all my friends, jgn lupa aku, ^^ and terus kan apa yg korang impi kan ok? all THE BEST! insyaallah kita jumpa lagi nanti, TC! LEBIUUU *muahhh muahhh kalau terserempak dgn aku dkt luar tegur la k? aku x sombong, :p hahaha. THE END. ^______^


                                                                                            

okeyyy hari nie mood MAKAN MAKAN MAKAN!







YA ALLAH TERGUGAT NYAAAAAA TENGOK BENDA ALAHH NIE *benda ke? makanan la haha err ta tawu knpa tadi tetibe igt dkt CHICKEN CHOP, huwaaa huwaaa mama mama mama!!! nak nie nak nie, mama kata = nak berapa? saya kata = nak 10000000.0000000.00000 haa berapa tu? hahaha ehhh serius nie! nak nie, anybody can buy this for me? if can text me, muahhh muahh haha tapi make sure sauce nak lebehh, tomato kalau boleh nak 10 biji *bagus untuk kulit ok aww aww haha and paling penting coleslow nak banyak banyak, haa bolehhh agak agak? haha 

Tuesday, 8 March 2011

rinduu budak nie !!

  

haha budakk nie nama dia sabriena, err imy macekkk! dia kan sape nak tawu dia suka puji diri sendiri hahaha jgn marahhh sab :P ngehhh tapi dia mmg comell la *kot haha, sab kau baca jgn nak suke sgt, ntah aku ikhlas ke tak puji kau nie wakakak haa satu skolahhh dgn dia best okeyy sbb dia slalu share crita dgn aku haaa kn sab kn? heee ^^ kita org slalu share pndapat masing masing pasal tu pasal nie ha, dia nie busy dah skg, errr dh x igt nak on cll dgn aku ke macekkk ha? *angry :P sabb nti hangout same same lagii kayy? kali nie aku bawak bateri camera LEBIH LEBIH HA OK? hahahah kau kn gila camera selang satu dua saat nak amik gmbr x habis habis wakaka ^^ tapi serius best k kawan dgn kau haaa, :D if kau dah baca nie, kau terus carik number aku dkt fon kau and tekan hijau k? haha REMEMBER THAT! tc macekk! muahh muahhh 

Monday, 7 March 2011

im downnnnnn !!

 
            SOOOOOOOOOOOOORYYYYYYYYYYYYYYYY

alaaaaaaaaaaaaaaaaa tngu la!!!

haaa sabtu nie ramaii ajakkk kluar tapii knpa diaorg nie eeeeee dengki dengkut, kan acap ada class alaaa tukar hari lain x bolehhh ehh? *awie alaa dh jnji kn nak blnje? haa fyza kau pn same jgn buat buat lupa, jgn nak habis kn duit tu dgn bulu mata kau je wakaka :p lunaa jadi kn nnti keluar? ok cun ^^ hee ly macekk ok act tgn nie tgah bosan tu yg merepek merepek nie haha *the END 

okeyyy serius tak sabar

HAAAAA bukan tak sabar apaa, tak habar nak tngu next class driving scool la stalker err haha ^^ tapii sumpahhh x nak tengok muka pakcek driver yang x ada gigi tu eeeeeeee *sakit hati dohhh ckp dgn dia, dah la pekak lepas tu mulot suka maki haha org ckp belok kiri dia pegi ckp hapeee? nak lari? hahah lepass tu bawakkk MAKK AII x boleh laju lagi ke? kalau tak selagi tayarr tu tercabut and ekzos tukar ke depan selagi tu nak laju errr mcm nie heh nk tnjuk dkt student yg nak amek licence? lol -.-

Saturday, 5 March 2011

tadi petang bodek ayah nak nie hehe *jgn jeless :p

                                                 
haa nie haa hee SAMSUNG GALAXY TAB


sebab sebab aku sukaa diaa sbb diaa banyakk function ada CAMERA tak mcm ipad err



MUDAH di pigang :) satu tgn pn cukup



masuk poket pun BOLEH ^^



SLIM okeyy yg penting :D



yang paling best boleh sambung dkt KEYBOARD maigoddd XD



AYAHHHHHHHHH beli kan tau tau heeeee AMIN XD

makcekkk baju kurung merahh haha lol

tepat pukul 3 ptg, ada la kan makcekk baju kurung merah nie ntahh kawan mak aku la kot, haha, amboiii dtg bukan main lagi bergaya mcm pengantinbaru *liplapliplap wakaka, tu satu hal, dia pnyaa mulot msyaallah haha dia pnya ketawa lagii la, korang kalau ada dekat rumahhh aku msti rasa mcm nk halau balik je makcekkk tu, nasib baik la aku nie budakkk yg ( baik lagi budimann ) aww aww hahaha, aku rase dari rumah aku jiran yg ke5 pn blh dengar kot kalau dia ketawe wakaka, dia dtg sini rupa rupanyaa dia jual brg mcm mekappp amboii haha sales girl rupanyaa, pehhh dia pnya ceramahh dekat hall rumahhh aku siapp seng2 lengan ape bagai haha lepass tu sesedap rase dia je tolakk meja hall ke tepi then dia berdiri dekat tengah haha konon la tu haha, dahhh rumahhh aku jadi mcm tempat ceramah ajaran sesat nok hahaha ^^ habiss rumahh aku blh masukkk berita TV3 awww, lepass dia bebel bebel, dia kluar kn brg2 dia dari beg dia yg mcm kena halau rumah dgn suami dia ahhaa *gedabakk wehhh gagaga, aku tgok kn aje muke makk aku haha cehhh fokus bebenorr haha yg makcekkk tu dh konfiden gilaa yg mcm mak aku nak beli brg dia hahahah pdhal aku tawu mak aku x suka sales sales dtg rumahhh nie haha lyn kn je kot sbb mber kn haaa, lepass dh tu nie semua diaa blh lepakkk rumahh aku, haih 1, 2 jam ok dokk, nie dari pukul 3 ptg smpai 8 mlm wehhh hahaha,RIMASSSaku haha :P tawu laa rumahh aku ada sofaa baruu agak agakk la pn nak merasa kn haa err after tu dia baru balekk, haih, balekkk naik cab wehhh, kemain lagii siap pnjm fon mak aku nak cll cab hahahahahha, ape pnya makcekkk la mcm nie wkakaka, pesanan nie khas dan tulus ikhlas dari saye untuk makcekk ''JGNDTGLAGIYE'' HAHAHA

ehemm ehemmm let me introduce about me first ^^

                                             
                              HAAAAAA nie la saya haha kau ada? :P                 


okeyy im new at blogger ^^ cll me acapp, but ada sesetengah pingan magkuk nie dia pangil saya dgn nama yg amatt comel skali *kot la haha = acapan and acapott, haha kau jeles kn? haa aku tawu, alahaiii comel nya nama tu >,< ngehhh age? kau nak letak brapa pn suka hati kau, x kesahhh haha so mmg rasa impatient gilaa nak tgokk  3,4 bulan yg akann dtg, ape jadi dkt blogger keramat aku nie wakaka, *sesiapa yg rasa baik hati gilaa tlggg ehh ajar nak edit2 bnda keramat yg menjadi ikutan ikutan remaja skg. ehh aku latu kn haha      
              

P/S sayaa mmg agakk kebudak budakk kn *bak kata omputehh childish haha so sesape yg x berkenan tak payahhh tarikk muka kau yg dh mmg mcm spender tu depan muka aku bila jumpaa dekatt luarrr, justt BACK OFF! sekiann macehhh ^_____^