Wednesday, 9 March 2011

masyaallah RINDUU nyaaaaaa, i lebiu guys :(

haaa nie kawan yg agak mulot ke longkang sikit mcm aku haha <3    

ilebiuuu ilebiuuu

adik beradik bahagia hahahahhaha
okeyyy let me explain first yg kanan baju hitam tu abg first yg kiri sekali adk dia num2 yg tengah tengah tu adk dia num3, diaorg nie kembar, tapi dlm byk2 nie mulot yg mcm parittt tu ha baju hitam tu ha hahahah :P

with cikgu ananthy omaiigoddddddddddd RINDUNYAAA :(

muke penat kena paksa kemas kelas ahahahha

NIE SEMUA MULOT MASYAALLAH HAHAHAHHA

haa rindu :(

act banyak lagi gambar, kalau nak di ikutkn mmg x habis nak uplord haa kn? haha tapi gambar x penting sangat, yg penting KENANGAN kita sama sama kn? okeyyy jujur dah *nanes huwaa huwaa :( *acap kawal diri la bodoh, kau nie ish haha :P tapi mmg betul, kalau nak di soal sorang2 imbas balik semua yg kita lalui mmg semua cnfrm nagesss, korang x pyh nak cover cun hensem semua ok? hahah cikgu kesayangan kita owg ofcos cikgu zuraizah, cikgu nie baik gila, cool, spoting, tngi lampai, nasihat dari saya cuba la masuk america next top model k cikgu? cnfrm MENANG :) haha nie nak crita sikit la nie kn time dkt skolah, time kitaowg pusing hari demi hari same je, but yg pelik nya kitaowg x penah rasa bosan bila sama sama kn? :) okeyyy mcm biasa sblm pukul 7.20 pagi semua dh dtg skolah, lepas tu bratur dekat dewan, kalau hari isnin mmg x best sbb ada perhimpunan rasmi, lagi lagi kalau cikgu dh bebel potpetpotpet hahah ehh bodoh ehh kau cap? kalau cikgu x bebel kau x jadi manusia la skg hahaha lagi lagi kalau haji hamid dh dpt mic, mampos hahahhaha :P after dh beratur sume, masuk kelas, masuk kelas mesti marah2 sbb kelas ptg mcm sial pegi jahanam kn kelas kita, errr dh menumpang tu buat cara menumpang bolehhh? DOBOH! err tawu la kelas kita boleh dikatakn berturut berturut kelas contoh kn? aww aww tengok la sapa yang pigang jawatan kebersihan dekat kelas kalau bukan aku sapa lagi kan? haa sape tak kemas je habiss aku jerit hahahhaha lepas tu mcm biasa cikgu masuk mengajar, first suara yg korang akan dgr bila belajar ialah tak lain tak bukan LOKMAN HANAFI hahahahha gilaa doh dia nie, btter korang jgn start bebual dgn dia hahahha, lepas dh bljr apa suma time rehat kitaorg pegi beli makanan then lepak melantak apa semua dkt astaka, lepas dh mkn kitaorg naik kelas mcm biase nak sambung bljr, cehhh SAMBUNG BELAJAR KE? hahaha alaaaaaaaa korang mcm x biasa pulakkk, korang pn sama kn kalau dh mkn larat ke nak sambung belaja? hahahah cehhh poyo hahah soo kitaowg bebual dlm kelas, kepoh kepoh apa semua, if cikgu x masuk kelas mmg AMIN YAROBALALAMIN LA KAN hahaha if masuk aku sendiri yang ajak cikgu tu join bebual dgn kitaorg semua hahaha rock tak rock la kan cikgu cikgu kitaorg nie heee lepas dh kepoh dlm kelas dgn cikgu cikgu sekali join naik hantu, tngu time nak balik, haa bila dh balik semua buat haluan masing masing, wehhh korang tawu tak aku taip crita nie sebelah aku habis satu kotak tisu tau, :( haha x kisahhh la kalau sebab korang 5 6 kotak tisu habis pn tape :P heheee dah dah, penat dh tgn aku,  nie kalau cikgu ananthy baca nie confirm dia BANGGA dapat anak murid mcm aku, dah mcm karangan dah aku crita hahahhaha :P soo apa apa pun GUDLUCK to all my friends, jgn lupa aku, ^^ and terus kan apa yg korang impi kan ok? all THE BEST! insyaallah kita jumpa lagi nanti, TC! LEBIUUU *muahhh muahhh kalau terserempak dgn aku dkt luar tegur la k? aku x sombong, :p hahaha. THE END. ^______^


                                                                                            

No comments:

Post a Comment