Tuesday, 8 March 2011

rinduu budak nie !!

  

haha budakk nie nama dia sabriena, err imy macekkk! dia kan sape nak tawu dia suka puji diri sendiri hahaha jgn marahhh sab :P ngehhh tapi dia mmg comell la *kot haha, sab kau baca jgn nak suke sgt, ntah aku ikhlas ke tak puji kau nie wakakak haa satu skolahhh dgn dia best okeyy sbb dia slalu share crita dgn aku haaa kn sab kn? heee ^^ kita org slalu share pndapat masing masing pasal tu pasal nie ha, dia nie busy dah skg, errr dh x igt nak on cll dgn aku ke macekkk ha? *angry :P sabb nti hangout same same lagii kayy? kali nie aku bawak bateri camera LEBIH LEBIH HA OK? hahahah kau kn gila camera selang satu dua saat nak amik gmbr x habis habis wakaka ^^ tapi serius best k kawan dgn kau haaa, :D if kau dah baca nie, kau terus carik number aku dkt fon kau and tekan hijau k? haha REMEMBER THAT! tc macekk! muahh muahhh 

No comments:

Post a Comment