Sunday, 6 November 2011

open my blogger with GOOGLE CHROME

Best view with Google Chrome

breakfast today

Hello and morning everyone ^^ todayyy i dont feel like *ekk ehh ternyayi pulopp hikhik haha ok yang betul nya today im wake up from sleep at 8.am whoaaaa early morning right? padahal semalam oncall dgn luna laraevans sampai pukul 5 pagi kot, lahaiiii aku tidur 4 jam je ke? mcm mana la muka tak nmpak tua haha ok tidur balik crokhhhhhh -.- hee haa apa? luna laraevens yang mana satu? laaahaiii tak tahu ke yang mana satu? grrr bengap nyaa korang, laaa yang bestie acap tu haa, alaaa ish tak kan x kenal kot? hmmm ok senang je nak carik dia yang mana satu, korang pegi search dkt FB type luna laraevans, haaa yg mana mulut dia ala ala ke longkang tu la dia hikhokhikhok hahaha *peace lunaaa :P hahaha act entry pagi nie nak update pasal acap breakfast roti canai je, haha mcm sedihhh je kan bunyi nya? laaa kesian, mkn roti canai pun nak jakun ke siap tulis entry apa bagai? #wehhh manusia yang kau sakit hati sangat nie kenapa? nie siapa punya blog sekarang? aku or jiran sebelah rumah awak? haaa so dont be like mulut macam cik luna kita yee? hahaha k dah bai, dah mengarut sangat dah nie pepagi buta haha jauh beza isi dgn tajuk dekat atas hahahaha kdiam

take a note

Hello pepps! yest i know my blogger fulled with photo, not with words, im fill so lazy to type harharhar ^^ if you meet me reality, yest im so kepochi :P

i adore this

i easy fall in love if someone buy this for me hewhew :P

toms shoes

love it <3

ungly dolls

haa i dont know whay this toy called uglydolls, i think this dolls so cute, someone can buy for me? ehemm haha

ANTM cycle 17

Love ya <3