Monday, 29 August 2011

u make me cry

every single times i remember u, every night i cry because u do this to me, thnks alot :(

Monday, 15 August 2011

cantikk nya kau ikan

 hi, hari nie saya start memelihara binatang nie, nama dia guppy fish ^^ haa, hamboii mngelip-ngelip :P

Sunday, 14 August 2011

alaa hmm :(

DENGAN KEADAAN AKU MACAM NIE, BOLEH KE ESOK NAK START SEM-2? I DONT THINK SO :(

Friday, 12 August 2011

:(

kau happy kan orang lain, kau jaga hati diaorang, kau taknak diaorang terasa hati dengan kau, then aku? thank you, for make me like this again and again :)         

Thursday, 11 August 2011

my parents proud with me

disebab kan semalam tak jadi nak show off, tu yang tak puas hati tu, haha hari nie acap buat grilled chicken chop for berbuka lagi, maigooddddd sedap boleh? :P nak rasa meh meh datang rumah mehh

   nie after dah grilled >.<

                                 french fries :)


 mushroom sauce, hanya tuhan yang tahu, haha poyoo na kau cap asal? :P


                         coleslow, nyummmy ^^


*jeng jeng, already done! syukur alhamdulilah, jadi pun :P tapi yang nie belum letak cheese and sauce 


okeyyy yang nie dah :) pleasee-pleasee jangan gigit jari ye kawan-kawan :p


 jangannn lelesssss :P sumpahhh sedappp aww aww ^^

after see all my own work, pleasee don`t cemburu buta okeyy? haha clap youu hand please for me :P pappp! pappp! huhaa huhaa

Tuesday, 9 August 2011

menyesal nyaa :(

haa nak ngadu nie, act hari nie acap buat grilled chicken chop tau, then acap dah deco semua cantik-cantik memang nampak standard hotel 5 star *aww aww ahah jelesss la tu, kan? :P after that acap ada la take some photo, sebab tengah bangga sangat nie --" haa ok cntinue the story, then time nak uplord nie, bolehhh pulak la kan jari telunjuk nie ntah apa bangang sangat bolehh pegi tekan buton delete dekat dalam camera, haaa dah tak dapat nak show off gituuu haha, sedihh kbai

Sunday, 7 August 2011

hello stranger`s

                                                                      
 hello ^^ my name mohamad asyraf bin md khalid, hari nie berbuka saya akan masak untuk family saya :)
                                                                            

bosan --"

                          hi, saya yang belah kiri :)

Saturday, 6 August 2011

peneman sejati sehidup semati :D


 memang nak show off, asal? :P

fun fair aww aww i love youu

HAHA siapa yang berpasangan tu naik nie memang untuk korang buat maksiat kan? ececehhh jangan cakap tak la ok --"

haa tak sempat masuk lagi :( next week



 
nak terkencing boleh naik benda alah nie =.=



aww aww haha ^^


benda nie memang khas untuk para-para ibu yang mengandung :)



nie tempat paling moden untuk sesiapa yang nak bunuh diri, dipersilakan :D

Friday, 5 August 2011

i love youu f(x)

cuti sem

 
what what? dah cuti sem? aww aww jangan jeles uollsssss haha :D

stop please!

ma, pa stop pelawa acap makan tu makan nie boleh tak? macam mana badan tak kurus, nak hangout dengan kawan pun dah cepat penat, haha lol --` please ok?

cant wait

    CANT WAIT THIS NIGHT FOR THE FINAL MASTERCHEF AUSTRALIA >.< i hope adam will be winner

Thursday, 4 August 2011

happy birthday

                                                       
                                                                                                           HAPPY BIRTHDAY MAMA