Thursday, 11 August 2011

my parents proud with me

disebab kan semalam tak jadi nak show off, tu yang tak puas hati tu, haha hari nie acap buat grilled chicken chop for berbuka lagi, maigooddddd sedap boleh? :P nak rasa meh meh datang rumah mehh

   nie after dah grilled >.<

                                 french fries :)


 mushroom sauce, hanya tuhan yang tahu, haha poyoo na kau cap asal? :P


                         coleslow, nyummmy ^^


*jeng jeng, already done! syukur alhamdulilah, jadi pun :P tapi yang nie belum letak cheese and sauce 


okeyyy yang nie dah :) pleasee-pleasee jangan gigit jari ye kawan-kawan :p


 jangannn lelesssss :P sumpahhh sedappp aww aww ^^

after see all my own work, pleasee don`t cemburu buta okeyy? haha clap youu hand please for me :P pappp! pappp! huhaa huhaa

No comments:

Post a Comment